Actualitat

Vés enrere

Jornada Next Generation · 07/10/2021

imatge decorativa

 

Dijous, dia 7 d’ octubre de 2021, es va presentar al COAATT les recents subvencions dels "Fons Next Generation",  aprovades tot just el dia abans.

Ainhoa Mata Perez, responsable de la Unitat d’Edificis d’ICAEN, ens va fer un resum dels requeriments i tramitacions de les subvencions aprovades fins a la data.

 

 

Les tres linees actualment obertes són:

- PREE 5000 (Reial Decret 691/2021),  per a municipis de menys de 5.000 habitants. 
- Ajudes per a inversions a projectes singulars locals d'energia neta en municipis de repte demogràfic (Programa DUS 5000) - Reial Decret 692/2021.
- Programes d'ajuda en matèria de Rehabilitació Residencial i Habitatge Social del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Reial Decret 853/2021.


En els següents enllaços, podreu veure tant el vídeo de la presentació, com descarregar-vos la documentació de la Jornada.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.