Actualitat

Vés enrere

JORNADES EURES

JORNADES EURES

“COM PRESENTAR-SE A UN PROCÉS DE SELECCIÓ A ALEMANYA”

 

Tècnics EURES del Servei Públic Alemany es desplaçaran a Barcelona els dies 15 i 16 de gener i a Tarragona entre els dies 17 i 18 de gener, per realitzar un Taller Pràctic a candidats de determinats sectors que tinguin un projecte seriós de treballar a Alemanya. Les entrevistes individuals es realitzaran en l’idioma requerit per a cada perfil.

CONTINGUT DE LES SESSIONS:

  • Presentació sobre viure i treballar a Alemanya.
  • La sol·licitud de feina, carta de presentació i CV.
  • L’entrevista amb els empresaris (telefònica o presencial).
  • Entrevistes individuals amb els candidats, en l’idioma requerit per a cada ocupació (anglès o alemany) amb comprovació i tutoria sobre sol·licituds individuals de feina.

OCUPACIONS SOL·LICITADES I IDIOMA REQUERIT:

Enginyeries (imprescindible anglès i/o alemany, excepte els mecànics que han de dominar l’alemany): mecànics, construcció, elèctrics, d’automoció, aeronàutics i aeroespacials, d’economia, de gestió de qualitat i distribució, en química, tecnologia mediambiental i de subministrament de tecnologia.

SOL·LICITUDS

Si estàs interessat i tens domini de l’idioma requerit, cal omplir la fitxa adjunta i enviar-la a:

  • eures.tarragona.soc@gencat.cat si vol assistir a les sessions de Tarragona els dies 17 i 18 de gener
  • eures.barcelona.soc@gencat.cat si vol assistir a les sessions de Barcelona.

Es recomana adjuntar un currículum vitae actualitzat

Un cop estudiada la seva adequació als perfils demandats, rebrà, si és el cas, informació del lloc i data de la Jornada.

Data límit per a l’enviament de sol·licituds: 31 de desembre de 2012.

Fitxa d'inscripció. Com presentar-se a un procés de selecció Alemanya

 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.