Actualitat

Vés enrere

L´Assemblea General s´adapta a la situació d´excepcionalitat actual

Imatge decorativa
Ahir, 28 de juliol de 2020, a la Sala d'Actes de la seu col·legial es va celebrar l’Assemblea General de col·legiats i col·legiades COAATT, en la qual es varen presentar i aprovar els comptes de l’exercici 2019 i la Memòria col·legial 2019.
 
Ha estat una Assemblea General marcada per l’excepcionalitat que actualment s’està vivint, i això ha comportat uns canvis en el desenvolupament de la seva celebració, com són:
 
Celebrar-la en el mes juliol, degut a la declaració de l’Estat d’Alarma ,del passat dia 14 de març de 2020. 
Haver de sol·licitar cita prèvia per a consultar la informació de l’ordre del dia i haver d’informar prèviament de l’assistència a l’Assemblea.
 
I per donar compliment a les mesures sanitàries establertes:
 
Determinar la ubicació de cada assistent, mantenint el distanciament de seguretat establert.
Es va lliurar, juntament amb la carpeta amb la documentació de l’ordre del dia:
► Una mascareta reutilitzable amb el logotip del Col·legi.
► Capsa per guardar la mascareta.
 
Aquest nou material facilitat va ser molt ben rebut pels col·legiats assistents.
 
Si algun col·legiat vol una mascareta i la capsa per guardar-la, ho pot demanar per correu electrònic a: info@apatgn.org per tal de concretar quan passar-ho a recollir. Fins a exhaurir existències.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.