Actualitat

Vés enrere

L’assessorament d’un arquitecte tècnic, imprescindible

Imatge decorativa

Darrerament, s’ha produït un augment en la construcció de cases prefabricades mòbils degut a la publicitat de la ràpida construcció, més econòmic i que es poden instal·lar en qualsevol lloc, fins i tot en terreny rústic per l’existència d’un buit legal.

Davant aquesta afirmació, de l’existència d’un buit legal en la ubicació d’aquestes cases, la Fiscalia ha emès un Decret en el qual desmenteix l’existència del buit legal, en el qual analitza resolucions de tribunals (contenciós-administratiu i penal), els quals s’han pronunciant reiterades vegades que els habitatges prefabricats estan subjectes a llicència urbanística i posterior control, refusant l’equiparació entre habitatge prefabricat i caravana. Per tant, independentment de la seva fixació, tota estructura residencial requereix llicència i amb el seu incompliment s’està davant un possible delicte penal (art. 319 CP).

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.