Actualitat

Vés enrere

La consulta de normativa

imatge decorativa

La consulta de normatives, tant d’obligat compliment com altres recomanacions tècniques, és un fet imprescindible per a qualsevol projectista.

La participació en el curs de Tècnic en Prevenció d’Incendis ens ha fet reflexionar sobre el tema, i sobre la importància de tenir accés al màxim nombre de normatives possibles que ens permetin dimensionar qualsevol instal·lació o redactar qualsevol projecte. 

Per aquest motiu us reemplacem a les noticies publicades a la nostra web, on us expliquen com podeu consultar totes les normes AENOR i les facilitats que posa el COAATT per a l’adquisició de normes UNE.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.