Actualitat

Vés enrere

La doble titulació, una realitat

Imatge decorativa

Actualment és molt habitual trobar-se en una obra que dos agents de la construcció siguin la mateixa persona. És a dir, és el mateix tècnic qui exerceix d’ Arquitecte, director de l’obra, i d’ Arquitecte Tècnic, director d’execució de l’obra.

Aquesta dualitat en la titulació en un mateix treball professional no és incompatible, però davant d’un sinistre les dues responsabilitats recauen en la mateixa persona, i, per tant, cal tenir contractada una pòlissa de responsabilitat civil professional per arquitecte tècnic i una altra per arquitecte.

La contractació d’aquestes dues pòlisses, a vegades, la prima és el condicionant determinant per davant de conceptes tan importants com: la delimitació temporal, claims made, riscos exclosos, assistència jurídica, responsabilitat patrimonial, fiances, inhabilitació professional, etc.

Per aquest motiu, el Col·legi pot informar-vos de la possibilitat de subscriure una pòlissa de RC professional que englobi les dues titulacions, essent una pòlissa que té en compte, tant la prima com els conceptes abans citats, i permet tenir unes bones condicions que donen cobertura tant a la responsabilitat civil professional derivada de l’activitat professional d’arquitecte tècnic com la d’arquitecte.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.