Actualitat

Vés enrere

La formació per 2023

imatge decorativa

Tenim bones prespectives per 2023. Comença un any on la nostra professió agafarà empenta i tornarà a ser el motor de la societat. L' impuls econòmic que ens donen el fons Next Generation, farà de trampolí per la implicació en primera línia dels tècnics del sector de la construcció,cap als canvis que tots estem esperant. Per crear uns entorns més sostenibles i menys contaminants, per crear hàbitats confortables, per l'estalvi energètic i la reducció d'emissions, per reduïr les despeses fixes als edificis, etc.

Per això, ara es el moment d'estar a l'alçada, i de demostrar que realment som competents en el que ens comprometem. No cal saber de tot, però el que fem, cal fer-ho bé i amb els màxims coneixements, per recuperar la confiança de la societat i que ens vegin necessaris per acompanyar-los en aquest procès.

Per això, la formació és imprescindible, i nosaltres us n'anirem oferint durant tot l'any, perquè trieu el que més s'escau a cadascú de vosaltres i pugui mostrar aquesta competencia, amb seguretat i saber fer!.

ACTUACIONS D´EMERGÈNCIA EN EDIFICIS AMB PATOLOGIES I SITUACIONS SOBREVINGUDES

CURS "ON LINE" DE FORMACIÓ PER A TÈCNICS COMPETENTS EN LA ELABORACIÓ DE PLANS D'AUTOPROTECCIÓ "NIVELL BÀSIC + NIVELL SUPERIOR"

CURSO: HERRAMIENTA UNIFICADA LIDER-CALENER

PAPELEO Y GESTIÓN DOCUMENTAL PARA EL COORDINADOR DE SEGURIDAD Y SALUD

REVIT NIVEL 1: MODELADO - INCORPÓRATE A LA TECNOLOGÍA BIM

CURSO DE PREPARACIÓN PARA EL ACCESO DE TÉCNICOS A LA ADMINISTRACIÓN PÚBLICA

Módulo II: Régimen de Suelo y Urbanismo. Intervención de la Administración Local en el desarrollo Urbano

Módulo III: Materias específicas. Obras, Arquitectura y Legislación sectorial del Curso de Preparación para el Acceso de Técnicos a la administración Pública

HERRAMIENTAS DIGITALES QUE SON FUNDAMENTALES PARA UN/A ARQUITECTO/A TÉCNICO/A

VALORACIÓN Y TASACIÓN INMOBILIARIA CON LA HERRAMIENTA TASAFY


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.