Actualitat

Vés enrere

Guies per a la defensa de l´accessibilitat als habitatges

imatge decorativa

La Fundació ECOM presenta les “Guies per a la defensa del dret a l´accessibilitat a l´habitatge".

Les Guies apropen a les persones amb discapacitat eines i recursos per tal d'empoderar-les i fer-les part activa en la construcció del seu propi projecte de vida independent a la comunitat. Però també són uns recursos perquè el personal tècnic d’entitats, administracions i professionals puguin fer ús per aquesta defensa de l’accessibilitat.  

ECOM ens fa arribar la documentació amb els enllaços a les Guies presentades en "Lectura Fàcil". 

Tot plegat considerem que aquests recursos us poden servir d’ajuda per la vostra tasca diària com a personal tècnic d’entitats, administracions i professionals davant de situacions de vulneració de drets i/o informació i assessorament cap a les persones amb discapacitat i/o persones grans que pugueu atendre. 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.