Actualitat

Vés enrere

La prevenció de riscos laborals més de 100 anys

Imatge decorativa

Hi ha temes tan actuals que, quan es parlen, sembla com si no tinguessin un passat, i moltes vegades passa amb un tema molt important en el món laboral, com és la prevenció de riscos laborals.

Si mirem enrere, la prevenció de riscos laborals no és precisament un tema tan actual com ens podríem imaginar, sinó que ja a principis del segle XX es tenia consciència dels perills a la feina.

Davant d’aquesta conscienciació històrica, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, en l’àmbit d’actuació de la Seguretat i Salut Laboral, dona la possibilitat de fer Un viatge per la història de la prevenció de riscos laborals, en una exposició itinerant de cartells per conèixer com ha evolucionat la conscienciació dels perills a la feina en diferents llocs del món.

Un viatge per la història de la prevenció de riscos laborals, hi trobareu una Mostra de cartells sobre seguretat i salut laboral de principis del segle XX als nostres dies, amb les següents col·leccions:

Col·lecció de cartells de prevenció d’accidents laborals (1925-1937) de l’Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

Col·lecció de cartells internacionals de prevenció de riscos laborals exposats en el Fòrum de les cultures 2004 pel Departament d’Empresa i Treball.

Col·lecció del Departament d’Empresa i Treball del cartell unitari del Consell de Relacions Laborals – 28 d’abril Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.