Actualitat

Vés enrere

La protecció personal és important

Imatge decorativa

Exercint la professió de l’arquitectura tècnica, independentment de que s’exerceixi com a professional liberal, assalariat o funcionari, s’ha de tenir present la contractació d’una assegurança de responsabilitat civil professional perquè respongui davant possibles reclamacions que es puguin presentar ara o en el futur.

Tanmateix, la responsabilitat civil professional no és l’única assegurança a tenir en compte, ja que l’exercici professional també influeix en la vida personal, i a l’inversa. Per tant, cal donar a la vida personal una protecció especial i concreta, com per exemple, entre altres: atenció mèdica, protecció de la llar o previsió d’estalvi pel futur amb plans de pensions.

El Col·legi us pot ajudar a contractar diferents assegurances que donin la tranquil·litat, tant pel propi tècnic com per als seus familiars, que davant un contratemps hi haurà una assegurança que ajudarà a pal·liar els perjudicis ocasionats.

 

Per altres serveis poseu-vos en contacte amb el Col·legi a: secretaria@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.