Actualitat

Vés enrere

Les 7 principals tendències tecnològiques al 2020

Imatge decorativa

La innovació no s'atura en la seva evolució i el proper any 2020 assistirem a importants novetats tecnològiques.

Pensar en el futur és una experiència emocionant i les tendències tecnològiques s'acceleren ràpidament. El concepte de transformació digital universal sembla convertir-se aviat en una realitat. Els poderosos líders empresarials al camp, com Google, Amazon, Facebook i Apple, han aprofitat amb valentia les tendències tecnològiques emergents, com la intel·ligència artificial i Big Data, per millorar l'experiència de l'usuari.

La tecnologia ha canviat el món de moltes maneres en les últimes dècades, però el gran avanç de les innovacions promet que, per al 2020, el món dels negocis i el dia a dia canviaran encara més. El 2020 representa un punt final per a propostes que han cobrat impuls en els últims 10 anys. Cal esmentar que el 2020 ha estat batejat com l' "any del gran salt tecnològic".

La tecnologia ha revolucionat completament la forma en què fem negocis i està avançant en diferents indústries. A continuació, presentem una llista de les set tendències de tecnologia emergents més importants que s'incorporaran el 2020 i que canviaran totes o gairebé tots els aspectes de la vida laboral.

 

Llegir article complert:

Font de l’article: https://computacioninteractiva.com/