Actualitat

Vés enrere

El COAATT ha comprat una càmera termogràfica

Imatge d'una càmera termogràfica

La utilització d’una càmera termogàfica per conèixer les propietats tèrmiques d’un edifici i poder fer informes d’avaluació de l’estat de l’edifici és cada vegada més usual.

Davant d’aquest fet, s’ha comprat una càmera termogràfica  model FLIR E6 wifi, que es posarà a disposició dels col·legiats, a lloguer, a partir de la segona quinzena de juny.

Tots el col·legiats que vulguin llogar aquest material, caldrà que prèviament facin un curs de formació per conèixer la forma d’utilització i les característiques i avantatges de l’aparell.

La primera edició del curs es portarà a terme per videoconferència el proper 12 de juny, i la inscripció la podreu fer a través de la nostra web. La primera edició del curs serà gratuïta i només hi tindran accés els col·legiats del COAATT.

Amb aquesta acció s’inicia un treball per a la millora del material de lloguer i del coneixement de la seva utilització.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.