Actualitat

Vés enrere

Les pòlisses de RC professional tindran un increment en el rebut total de la prima

Imatge decorativa

La Ley de Presupuestos Generales del Estado para el año 2021 (Llei 11/2020, de 30 de desembre), que entrarà en vigor el dia 1 de gener de 2021, en l'art. 73 estableix l'increment d'un 2% de l’Impuesto sobre Primas de Seguros (IPS), impost de naturalesa indirecta que grava la prima de les assegurances, que passa de l’actual 6% al 8% i afectarà a l’import total del rebut a abonar de la pòlissa.

Aquest increment de l’IPS afectarà gairebé a totes les assegurances, entre les quals es troba l’assegurança de responsabilitat civil professional. Entre les excepcions es troben les assegurances de vida, caució o crèdit a l’exportació i agraris combinats.

El Col·legi resta a disposició dels col·legiats que vulguin saber l’import total del rebut a abonar de l’assegurança RC professional per l’any 2021. Ho poden sol·licitar al correu electrònic secretaria@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.