Actualitat

Vés enrere

LinkedIn, l´aliat perfecte per a autònoms i pimes

Imatge decorativa

Les xarxes socials han revolucionat la manera que tenim de relacionar-nos. Això no és cap novetat a data d'avui, ja que pràcticament tots tenim un perfil obert en alguna de les múltiples xarxes socials existents i hem estat partícips dels beneficis que aquestes aporten. Però les xarxes socials no només han canviat la manera de comunicar-nos en l'àmbit personal, ja que el seu ús incideix, i molt, també en el pla professional.

Les xarxes socials, tot i tenir un marcat caràcter lúdic, presenten una gran quantitat de beneficis per als usuaris en el pla laboral, ja que dins de la gran quantitat de xarxes socials existents hi ha algunes que es van crear pensant exclusivament en l'àmbit laboral. Aquest és el cas de LinkedIn.

Un exemple, és el Linkedin del COAATT: https://es.linkedin.com/in/coaatt-de-tarragona-75990b117

Per tant, és bàsic formar part d’aquesta xarxa professional.  En el següent enllaç podreu seguir llegint l’article on s’explica com treure el màxim de partit al Linkedin. Link: https://goo.gl/ihC6hZ

Font de l’article: PADIGITAL


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.