Actualitat

Vés enrere

LIQUIDACIÓ DE TAXES DELS CERTIFICATS D´EFICIÈNCIA MITJANÇANT CARTA DE PAGAMENT

DES DEL 13 DE JUNY ES POT REALITZAR LA LIQUIDACIÓ DE TAXES DELS CERTIFICATS D’EFICIÈNCIA MITJANTÇANT CARTA DE PAGAMENT

 

L’ Institut Català d’Energia informa que des del 13 de juny de 2014 es pot fer el pagament de la taxa del tràmit de certificació energètica d’edificis mitjançant una carta de pagament. Recordeu que podeu realitzar el pagament fent servir qualsevol targeta de crèdit als mitjans de pagaments oferts per “la Caixa”. A més a més, aquells usuaris que disposin d’un compte a La Caixa i de l’aplicació Línia Oberta podran fer el pagament a través d’aquesta plataforma.

D’aquesta manera i amb la utilització de la carta de pagament es flexibilitza les opcions de pagament del tràmit i el tècnic podrà sol·licitar al propietari o promotor que sigui ell qui realitza el pagament.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.