Actualitat

Vés enrere

Llibre CONTART 2020

imatge portada llibre CONTART 2020

Degut a la situació sanitària del país, malgrat els esforços de l’ organització per a mantenir l’esdeveniment, el Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE) va haver de prendre la decisió de clausurar la celebració de CONTART Eivissa 2020.

Malgrat tot i com a reconeixement al treball i esforç del Comitè Tècnic i dels autors de les comunicacions, s’ha editat un llibre digital on es recullen tots els resums de les comunicacions acceptades sobre les diferents àrees temàtiques que es dissenyaren per a aquesta VIII Edició de CONTART, la Convenció de l’ Edificació, i que abordaven com a eix central el concepte de Salut i Benestar als nostres edificis.

L’ elevat nombre de comunicacions rebudes no sols representa l’ interès dels professionals i investigadors per aquesta temàtica, sinó també el treball que l’Arquitectura Tècnica està portant a terme en aquesta direcció a través del desenvolupament d’estudis i solucions saludables que asseguren el benestar de l’usuari final a més de la difusió de tots ells.

La nostra professió és referent en edificis saludables ja que som conscients de l’obligació moral que tenim de millorar la societat i les seves condicions de vida, pel que entenem aquest Congres com una acció de continuació cap a l’objectiu final expressat en el lema d’aquesta edició: “Ellos sanos, nosotros también”. Resten moltes passes per donar en aquesta direcció fins al punt en el que no s’hagi de posar l’adjectiu en edificis saludables, però aquest recorregut ja ha començat i els Arquitectes Tècnics estem abocats completament en aconseguir-ho acompanyant a la sostenibilitat en els propers anys.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.