Actualitat

Vés enrere

LLOC WEB APARELLADORS TARRAGONA

REVISIÓ DELS CONTINGUTS. APARELLADORS TARRAGONA

 

S'estan revisant els continguts que el web aparelladorstarragona.org ofereix amb l'objecte de millorar la informació i difusió.

 

Respecte de la informació que sobre cada tècnic s'ofereix actualment, aquesta es podrà ampliar amb imatges d'obres, activitats o serveis destacats sobre els seus treballs vinculats a l’arquitectura tècnica, així com un breu text amb el qual el tècnic pugui destacar aspectes del seu CV professional o activitats que vulgui destacar.

 

Els col·legiats que vulguin ampliar aquesta informació, haurien d'enviar un màxim de 10 fotografies i un text de 40 paraules com a màxim, a l'adreça de correu informatica@apatgn.org

 

Amplia la teva informació al canal de recerca de la nova web: www.aparelladorstarragona.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.