Actualitat

Vés enrere

Maig i juny, mesos de formació al COAATT

imatge decorativa

El proper més de juny es realitzaran dues formacions al COAATT que tancaran un curs amb molta oferta i molt diversa a tots els col·legis professionals.

Per començar el curs de DISSENY I REHABILITACIÓ D’INTERIORS. Aquesta formació que es portarà a terme en dos mòduls, de tres jornades cadascun, comença el proper dimecres dia 8 de maig. La primera part del curs, recupera part del programa que es va realitzar fa dos anys, per a poder donar peu a una ampliació dels conceptes que es treballaran en les tres darreres sessions.

El professors, Mariona Genís i Jordi Planelles, arquitectes i interioristes faran un repàs per tot el contingut normatiu i de tendències per poder fer un projecte de rehabilitació interior d’un habitatges adaptant-se a les necessitats de l’usuari.

A partir del dia 30 de maig, la cita és els dijous a la tarda, durant tres setmanes. Es portarà a terme el curs de ASSAJOS PER AL RECONEIXEMENT DE PATOLOGÍES. Els professors Josep Gasia i Miquel Mateus en ensenyaran quines són les eines que podem utilitzar per fer un anàlisi sobre les patologies que ens trobem en una edificació, i quins resultats podem esperar per fer-ne un bon anàlisi.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.