Actualitat

Vés enrere

Mesures de seguretat a locals i negocis que reprenen la seva activitat

imatge decorativa

Amb motiu de la publicació de la Orden SND/399/2020, de 9 de maig, para la flexibilización de determinadas restricciones de ámbito nacional, establecidas tras la declaración del estado de alarma en aplicación de la fase 1 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad, s’adjunten documents orientatius, publicats a data d’avui, pels diferents Ministeris, de la normativa a seguir per a l’obertura de diferents locals comercials i negocis oberts al públic, per tal de que, si os ho demanen, podeu realitzar l’assessorament corresponent pel que respecta al compliment de les mesures de seguretat a locals i negocis que reprenen la seva activitat.

 

 

 

 

Amb motiu de l'Estat d'Alarma i arrel de la nova fase de desconfinament que ha decretat el Govern a tot Espanya arran de la pandèmia del Coronavirus, novament, obresambgarantia.com vol aportar el seu petit gra de sorra als ciutadans per suportar millor aquesta difícil situació que ens afecta a tots i que, també entre tots, superarem.

En aquests moments amb la reobertura de nombrosos locals comercials i negocis amb atenció al públic, sorgeixen una sèrie de dubtes, per al compliment de la normativa estatal, entre d’altres qüestions:

- Ajustar l’activitat als nous aforaments permesos.
- Distàncies de seguretat a mantenir, de clients i treballadors, establint la senyalització adequada.
- Zones comuns i privades.
- Manteniment del local: ubicació de les mesures de protecció, elements de desinfecció i condicions d’evacuació.
- Climatització i ventilació.

A aquest efecte, doncs, obresambgarantia.com ha posat en marxa un servei gratuït de consultes tècniques per a donar resposta als ciutadans sobre tots aquests temes. 
obresambgarantia.com ha habilitat un servei telefònic i online gratuït perquè les persones interessades puguin realitzar al moment les seves consultes als nostres professionals especialistes -Arquitectes Tècnics Col·legiats- sobre diferents aspectes constructius relacionats amb el seu local o negoci.

El servei gratuït de consultes tècniques d' obresambgarantia.com  es canalitza a través del formulari online que hi ha a la mateixa plataforma web o del següent telèfon:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.