Actualitat

Vés enrere

Millora de l´eficiència energètica en reformes

imatge decorativa

Com s’ha sabut en els darrers dies, el Govern ha aprovat el programa de subvencions per a la  rehabilitació energètica per a municipis de menys de 5.000 habitants,  i una de les línees subvencionables és la millora en les instal·lacions, tant de les instal·lacions tèrmiques com de l’eficiència ens instal·lacions i il·luminació.

Tot apunta que les subvencions per altres tipus d’edificis aniran sobre la mateixa línia, tot i que encara no s’ha definit.
Sigui com sigui, creiem imprescindible conèixer com avaluar les instal·lacions dels habitatges i poder proposar les millores que ens facin assolir els objectius plantejats.

Per aquest motiu hem planificat aquesta formació "Millora de l'Eficiència Energètica en reformes. Substitució dels sistemes de forma coherent i pràctica", que segur que serà del vostre interès.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.