Actualitat

Vés enrere

Millores en el servei de correu electrònic

Imatge decorativa

Us informem que aquests dies s'han aplicat millores de seguretat en els servidors de correu electrònic del COAATT. En concret afecta a:

- apatgn.cat

- apatgn.net

- apatgn.es

Hem detectat que aquestes millores, en alguns casos puntuals, han afectat en el servei de l'email. Passem a detallar solucions a errors detectats durant aquesta setmana:

- L'usuari configurat al gestor de correu electrònic ha de ser el nom complet de l'email. Per exemple: nom.cognom@apatgn.cat

- El servidor POP/IMAP i SMTP és: mail.apatgn.cat | mail.apatgn.net  | mail.apatgn.es

- El port del POP/IMAP: 110

- El port del SMTP: 587 (Activat l'opció TLS). Si no us funciona correctament, aleshores haureu d'utilitzar el port 25 (menys segur)

- En els dispositius Iphone cal verificar que no estigui activat SSL

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.