Actualitat

Vés enrere

Modificació de la convocatoria AHC

imatge decorativa

El període de sol·licitud de les subvencions Next Generation del Departament d’Habitatge s’ha prorrogat fins al mes de juny de 2024.

Les darreres setmanes han estat una cursa de fons per a tots els tècnics i propietaris que volien optar a les subvencions per a la rehabilitació energètica del seu edifici o habitatge. El termini de presentació de sol·licituds expirava avui mateix, dia 30 de novembre.

Tot i els rumors d'una pròrroga ningú volia perdre l'oportunitat sense precedents que permetia fer obres als edificis i als habitatges; obres que a part de ser subvencionades comporten un estalvi en el consum energètic considerable.

Els detalls els podeu llegir a la RESOLUCIÓ TER/4022/2023, de 27 de novembre, que en resum, indica com a data de pròrroga pel 2023 el dia 31 de desembre i el 30 de juny per la partida de 2024, i especifica les quanties assignades a cada programa, on el pressupost pel Programa 3, pràcticament es manté, mentre que el Programa 4 i 5 no compten amb una partida gaire generosa de cara al proper any.

Com a novetat, s’aprova la dotació de bestretes als destinataris del Programa 3, fet que facilitarà  a moltes Comunitats el poder portar a terme les actuacions previstes.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.