Actualitat

Vés enrere

Modificació de la resolució sobre ajuts a la rehabilitació energètica

Imatge decorativa

Avui, 27 de desembre de 2022, es publica al DOGC la Resolució TER/4042/2022 que incorpora diferents modificacions a la primera Resolució i que inclou la creació d’un punt 5.2 sobre el termini d’obertura de les presentacions de sol·licituds de les ajudes Next Generation l’any 2023. El calendari queda concretat de la següent manera:

 

El termini d'obertura de presentació de sol·licituds de cadascun dels programes corresponents a l'anualitat 2023 s'iniciarà en els següents terminis:

  • Programa 3 d'ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici: s'iniciarà l'1 de gener de 2023 i finalitzarà el 30 de novembre de 2023, inclòs.
  • Programa 4 d'ajuts a les actuacions per a la millora de l'eficiència energètica en habitatges: s'iniciarà l'1 de gener de 2023 i finalitzarà el 30 de novembre de 2023, inclòs.
  • Programa 5 d'ajuts per l'elaboració del Llibre de l'Edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació: s'iniciarà l'1 de gener de 2023 i finalitzarà el 30 de novembre de 2023, inclòs.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.