Actualitat

Vés enrere

MODIFICACIONS EN ELS IMPRESOS DE VISAT

 

MODIFICACIONS ALS IMPRESOS DE VISAT

 

S’ha modificat el model oficial de document de sol·licitud de cèdula d’habitabilitat d’habitatge usat que el Departament de Territori i Sostenibilitat confecciona.

Ja es pot disposar al web del COAATT, www.apatgn.org, dins l’espai Serveis al Col·legiat » Visats » Què cal per visar ? » Impresos de Visats. Del nou imprès de ‘Sol·licitud de cèdula d'habitabilitat de segona ocupació’

Les modificacions que el nou imprès incorpora es refereixen a la modificació del logotip distintiu del Departament corresponent de la Generalitat de Catalunya, el qual canvia a l’actual, Territori i Sostenibilitat.

Es modifica també, dins l’espai destinat al certificat d’habitabilitat, la descripció del número de registre, la qual es canvia pel número de visat.

La comunicació nota d’encàrrec professional es modifica per tal d’adaptar-se a la Llei de protecció de dades i la Llei de Col·legis Professionals.

En el primer cas es modifica el paràgraf vertical esquerra on s’informa sobre les condicions d’ús que el col·legi fa de les dades dels col·legiats. En el segon cas, el paràgraf final s’amplia per informar, en relació a la Llei de col·legis professionals, de les condicions i responsabilitats que el visat implica.

Altrament s’incorpora a les dades relatives al tècnic un camp on aquest manifesta que: no es troba en situació d’inhabilitació professional o situació d’incompatibilitat legal respecte de l’encàrrec objecte de visat, i que disposa d’assegurança de responsabilitat civil vigent. En aquest espai, el tècnic haurà d’identificar l’asseguradora

Funcionalment, el full incorpora a la part superior esquerra un quadre sobre el tipus de gestió que el col·legiat sol·licita fer. En el cas del COAATT i com a tràmit més habitual, s’indicarà a la cel·la buida de la tercera fila, REDAP.

 

Més informació:

Gabinet tècnic

Tel. 977 212 799 Ext. 3

C.e.: gabtec@apatgn.org

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.