Actualitat

Vés enrere

MODIFICACIONS EN LA BORSA DE TREBALL SOBRE ELS PERITS JUDICIALS

 

BORSA DE TREBALL DE PÈRITS JUDICIALS

Per tal de millorar la informació que el COAATT ofereix sobre pèrits judicials a empreses, particulars i altres agents del sector, s’amplia l’espai d’assessoria de treball del web.

Dins l’apartat dedicat als pèrits i taxadors s’han incorporat dues noves opcions: pèrits de part i pèrits en valoracions immobiliàries.

La inscripció es pot realitzar mitjançant el full d’inscripció disponible i el període no es tancarà per tal d’actualitzar les dades de manera continuada.  

L’apartat de pèrits judicials i d’ofici amb el qual es confeccionen les llistes que el COAATT entrega anualment al Departament de Justícia de Catalunya en aplicació de la Llei d'Enjudiciament Civil, art. 341, restarà obert, com fins ara, solsamènt durant el període d’inscripció.

L’objectiu d’incorporar aquestes dues noves opcions és disposar de la informació necessària per millorar la difusió que el col·legi realitza entre particulars, empreses i altres agents, sobre els aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació que realitzen aquest tipus d’intervenció professional

La informació recollida estarà a disposició d’empreses, particulars i els Col·legis d’Advocats i de Procuradors que el sol·licitin i també és distribuirà mitjançant díptics informatius.

També s’han incorporat dos nous espais dins l’assessoria de treball de web www.apatgn.org , en aquest cas exclusivament informatius, treballar a l’estranger i altres opcions.

Tots dos apartats recullen llocs web on trobar informació, assessorament o eines per a la recerca de feina.

Altres opcions es refereix a la docència i EURES, TED i EPSO, aglutinen informació sobre l’oferta privada, l’oferta pública d’ocupació i la licitació pública.

Finalment, a l’espai d’assessoria de treball desapareix una borsa de feina dedicada a la ITE. En aquest cas i per poder assistir qualsevol demanda de l’Administració, particulars o empreses, en aquest sentit, el COAATT farà servir les llistes generals de la borsa de treball de tècnics.

Recordeu que dins l’espai d’assessoria de treball hi ha tota la informació i documentació completa i actualitzada pel servei de documentació de les convocatòries de licitacions, oposicions i subvencions.

 

Més informació a:

Gabinet Tècnic del COAATT

Tel. 977 212 799 (ext.3) · gabtec@apatgn.org o assessoriatreball@apatgn.org 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.