Actualitat

Vés enrere

MUSAAT 2022, repte paper 0

Imatge decorativa

 

Aquest mes d’octubre els col·legiats que teniu subscrita la pòlissa de responsabilitat civil professional A/AT/EE amb MUSAAT, rebreu la renovació per l’any 2022.

 

La principal novetat és que la signatura de la renovació de pòlissa de l’any 2022 ha de ser via signatura digital. Reviseu el document adjunt a on es fa un breu resum de les novetats per l’any 2022.

 

Recomanem que, d’ara i fins el 10 de desembre de 2021 (termini ampliat per MUSAAT), reviseu la pòlissa per l’any 2022, ja que és el moment de parar, reflexionar i analitzar si cal augmentar garantia, tancar l’exercici professional amb les oportunes previsions vers el futur o revisar la prima a abonar (que pot variar respecte l’any anterior).

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.