Actualitat

Vés enrere

MUSAAT presenta novetats en la pòlissa RC professional 2021

Imatge decorativa

Durant aquests dies, els col·legiats que teniu subscrita la Pòlissa de Responsabilitat Civil Professional A/AT/IE amb MUSAAT, rebreu per correu postal la renovació per l’any 2021 a on veureu els canvis que hi ha en la citada pòlissa per al pròxim any, principalment respecte la prima fixa.

Per tant, quan tingueu la pòlissa reviseu-la i davant de qualsevol dubte sobre: 

- Si la garantia subscrita és suficient, per la responsabilitat civil professional que teniu a conseqüència del treball professional que esteu executant com també la responsabilitat decennal.

- Si hi ha la intenció de no exercir la professió, perquè es vol jubilar, etc.

- Dubtes en la prima fixa a abonar, ja que, amb les novetats per l’any 2021, hi ha col·legiats que no tindran canvis en la prima respecte l’any 2020, però altres la prima els hi baixarà i a altres els hi pujarà.

Ara, i fins el 4 de desembre de 2020 (termini ampliat per MUSAAT), és el moment de parar, reflexionar i analitzar si cal augmentar garantia, tancar l’exercici professional amb les oportunes previsions vers el futur o revisar la prima a abonar.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.