Actualitat

Vés enrere

MUSAAT – REVISIÓ CASOS JUDICIALS

MUSAAT – REVISIÓ CASOS JUDICIALS

Els col·legiats que teniu subscrita la pòlissa de MUSAAT heu rebut la renovació per l’any 2013, on es fa constar la prima fixa per l’any 2013, i on s’informa que s’ha dut a terme un sistema més personalitzat, és a dir, que per calcular la prima fixa tindran el compte l’historial de primes, obres i sinistres de l’assegurat, que donaran lloc a una sèrie de factors que composaran la prima fixa.

 

Per aquest motiu, qui vulgui revisar la seva prima ho pot fer consultant la pàgina web de MUSAAT, amb la renovació rebreu una clau d’accés per registrar-se qui no estigui donat d’alta a la pàgina web de MUSAAT.

 

A la mateixa consulta es podrà visualitzar els expedients judicials i extrajudicials (el parte de comunicació de danys s’hagi tramitat per haver rebut un burofax, carta certificada, correu electrònic o d’altres formes que no sigui via judicial) tramitats. Per tant:

 

- Si creieu que algun expedient judicial hauria d’estar tancat per haver resolució judicial en ferm, preguem que contacteu amb el vostre advocat per a valorar l’expedient i el seu tancament.

 

- Si creieu que algun expedient extrajudicial es tenen fonaments pel seu tancament, envieu a MUSAAT (siniestros@musaat.es) o a ASSEGURCOAATT (assegurcoaatt@apatgn.org) que ho enviarà a MUSAAT, un escrit signat argumentant clarament els motius per a què els tècnics de MUSAAT valorin el tancament o no de l’expedient.

 

D’aquesta manera, si algun mutualista comprova que hi ha expedientes de sinistres oberts i que corresponguin a expedients i es vulguin tancar, sabent que l’expedient està solucionat. Pot enviar un escrit a MUSAAT (siniestros@musaat.es), argumentant els motius de per què s’ha de revisar. Si es té informació que justifiqui els arguments expressats, cal adjuntar-la amb l’escrit per motivar les accions dels tècnics de MUSAAT.

 

El termini per fer-ho, màxim el dia 10 de desembre de 2012, perquè ho puguin valorar en la renovació del proper any.

 

Més informació: Assessoria del COAATT

Tel. 977 212 799 · secretaria@apatgn.org

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.