Actualitat

Vés enrere

MUSAAT TARIFES 2013

MUSAAT – TARIFES 2013

 

Per l’any 2013 MUSAAT ha modificat el sistema de càlcul de la prima fixa, i serà un sistema més personalitzat, és a dir, que per calcular la prima fixa tindran el compte l’historial de primes, obres i sinistres de l’assegurat, que donaran lloc a una sèrie de factors que composaran la prima fixa.

 

Per aquest motiu, la informació de cada pòlissa ha de ser individualitzada a cada assegurat i per tant s’ha de rebre la renovació de la pòlissa que serà a partir del dia 18 d’octubre.

 

Per la pòlissa de 2013 desapareix el concepte malus, any inici activitat, reducció de prima per poca activitat i coeficient de zona perquè tots aquests concepte resten d’inclòs dintre de l’historial de l’assegurat.

 

Així mateix, s’informa que la prima complementària augmenta 2,7% i a la prima complementària se li aplicarà un coeficient personal, que podrà ser 1 o major d’1, que en el càlcul de la prima complementària multiplicarà amb el “mateix sistema que el malus”. Aquest coeficient personal serà el resultat de les primes pagades i sinistralitat.

 

També augmenta un 2,7% les pòlisses d’obres menors, pòlissa d’excés per obra en concret, pòlissa taxadors, pòlissa pèrits, pòlissa societats professionals i la pòlissa de laboratoris vinculats. La pòlissa corporativa no augmenta.

 

Per tant, a partir del dia 18 d’octubre de 2012 rebreu la renovació de la pòlissa i les claus d’accés a la pàgina web de MUSAAT, i amb aquesta documentació des del Col·legi us podran informar de manera individualitzada, si així ho considereu oportú sol·licitant hora prèviament a la Secretaria del Col·legi.

 

Més informació: Assessoria del COAATT

Tel. 977 212 799 · secretaria@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.