Actualitat

Vés enrere

Nit d´homenatge als professionals de l´Arquitectura Tècnica

imatge de la Nit de l´Arquitectura Tècnica 2023

El passat divendres, dia 16 de juny de 2023, vàrem celebrar la Nit de l'Arquitectura Tècnica 2023, amb 140 assistents, a la Masia La Florida.

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) ha tornat a celebrar un dels seus actes que aglutina els professionals.
La trobada que inicia l'estiu ha tingut lloc als jardins de l'acollidora Masia La Florida, espai on s'ha volgut conservar l'essència de la Masia, adquirida per la Família Vilar al 1952 i inclosa al “Catàleg de Masos de Reus”, que després de la seva rehabilitació s'ha convertit en un espai per a celebracions.

El sopar del COAATT ha servit per homenatjar als arquitectes tècnics col·legiats i col·legiades que, durant aquest any 2023, han celebrat els seus 50 o 25 anys de professió, i donar la benvinguda a la professió als nous col·legiats i col·legiades que han començat a formar part del COAATT durant el 2023.

L’acte es va iniciar amb la rebuda de tots els assistents i un aperitiu als jardins de la Masia al sò en directe de violí. A continuació, es va donar inici al sopar en una Haima amb màgia i regals d’experiències per als assistents.

L' acte d’homenatge i l'entrega dels guardons commemoratius als 50 i 25 anys de professió de l’arquitectura tècnica, així com la benvinguda als nous col·legiats/des que han passat a formar part d'aquest Col·legi Professional va esdevenir el moment emotiu de la vetllada. De manera simbòlica i com marca la tradició, als nous professionals col·legiats se’ls va entregar el casc d’obra del COAATT. Com a cloenda l'actuació musical que va ser l’encarregada de tancar la vetllada d’inici d’estiu.

 

Gràcies a tots i totes els que, un any més, vàreu venir a gaudir de la #TrobadaCOAATT2023!!

 

50 ANYS DE PROFESSIÓ
Francesc Díez Ral (Col. 310)
Luis Borrás Calvo (Col. 327)
Matías Soriano Alsina (Col. 361)
Joaquín S. Cañiz Chica (Col. 1184)

 

25 ANYS DE PROFESSIÓ
Yolanda Gaya Pedrola (Col. 1284)
Jorge Manuel Molina Aragones (Col. 1285)
Joan M. Tomas Ferre (1291)
Jose Ignacio Cacho Cervello (Col. 1297)
Francesc Galvez Pedret (Col. 1300)
Pere Vinaixa Clariana (Col. 1304)
Juan Jose Lamiel Cañadas (Col. 1358)

 

BENVINGUDA PROFESSIONAL I COL·LEGIACIÓ
Natanael Suárez Bustos (Col. 1745)

 

* Recordem que feu un bon ús de les imatges i que les fotografies són d'us exclusivament privatiu i no es poden compartir en xarxes socials i altres aplicacions sense el consentiment manifest de les persones que apareguin, en compliment del RGPD.

Més informació a dpd@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.