Actualitat

Vés enrere

Nit de l´Arquitectura Tècnica 2024

imatge de la celebració

Divendres, dia 14 de juny de 2024, vàrem celebrar la Nit de l'Arquitectura Tècnica 2024, amb 185 assistents, a l'Infinitum Beach Club de Salou.

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) ha tornat a celebrar un dels seus actes que aglutina els professionals de l'Arquitectura Tècnica.

La Nit de l'Arquitectura Tècnica del COAATT commemora els arquitectes tècnics col·legiats i col·legiades que, durant aquest any 2024, han celebrat els seus 50 i 25 anys de professió, i dona la benvinguda a la professió als nous col·legiats i col·legiades que han començat a formar part del COAATT, aquest últim any.

L’acte es va iniciar amb la rebuda per part del president i la vicepresidenta del Col·legi de tots els assistents en un photocall d'acollida. L' aperitiu es va fer a la zona de les piscines Infinity amb la posta de sol a l'horitzó, acompanyats d'un saxofonista i l'actuació de la companyia internacional de dansa urbana 'Brodas Bros'.

Enguany vàrem comptar amb la presència del president del Consejo General de la Arquitectura Técnica (CGATE), Sr. Alfredo Sanz Corma; dels presidents dels Col·legis de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona, Lleida i Terres de l'Ebre; i, dels presidents dels Col·legis de l'Arquitectura Tècnica de Mallorca, Saragossa i Osca, que s'han sumat recentment i formen part del projecte Obres amb Garantia.

 

 

Desprès del sopar, la vetllada va continuar amb els discursos oficials, tant per part del president del COAATT i president del Consell de l'Arquitectura Tècnica de Catalunya, en F. Xavier Llorens Gual, com per part del president del Consejo General de la Arquitectura Técnica, Sr. Alfredo Sanz Corma.

La vicepresidenta del COAATT, M. Teresa Solé, va ser l'encarregada de conduir l'acte d’homenatge i d'entrega dels guardons commemoratius als companys i companyes que van celebrar les seves noces d'or i d'argent a la professió, així com la benvinguda als nous col·legiats/des que han passat a formar part del nostre Col·legi Professional amb l'entrega del casc d'obra institucional del COAATT.

Com a cloenda de la vetllada, vàrem gaudir d'un espectacle del grup 'Brodas Bros' i el seu "exèrcit de llum", amb un vestuari dissenyat i programat al ritme de la música i sincronitzat a la perfecció amb els seus moviments i coreografies.

 

HOMENATGE ALS PROFESSIONALS DE L'ARQUITECTURA TÈCNICA

25 ANYS DE PROFESSIÓ

Eva Penalba Serra (Col. 1305)
Carles Sánchez Codina (Col. 1306)
Francesc Xavier Martí Huguet (Col. 1312)
Albert Carbasse Aluja (Col. 1313)
Carlos Zornoza de Solinís (Col. 1315)
Albert Canals Galofré (Col. 1316)
Concepción Insa Gracia (Col. 1317)
Albert Pons Sora (Col. 1323)
Juan Carlos Gil Pascual (Col. 1441)
Xavier Vidiella Cerezuela (Col. 1527)
Marta Orós González (Col. 1552)

 

BENVINGUDA PROFESSIONAL I COL·LEGIACIÓ

Roser Camats Biosca (Col. 1747)
Edgar Mo Llauradó (Col. 1748)
Germán Celma Ibáñez (Col. 1749)
Martín Ruiz Prieto (Col. 1752)
Diana del Castillo García (Col. 1754)

 

Gràcies a tots i totes per la vostra assistència i per la gran participació en aquesta Nit de l'Arquitectura Tècnica de Tarragona 2024!
Esperem poder seguir comptant amb la vostra participació i implicació amb el Col·legi i la professió. Teniu el Col·legi a la vostra disposició.

 

En el següent enllaç trobareu les fotografies realitzades durant el transcurs de la Nit de l’Arquitectura Tècnica. Recordem que cal fer un ús correcte de les mateixes. Estaran disponibles fins el dia 31 de juliol de 2024.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.