Actualitat

Vés enrere

NOTA INFORMATIVA SOBRE CONDICIONS DEL VISAT

NOTA INFORMATIVA SOBRE CONDICIONS DEL VISAT

 

Si realitzeu el visat o registre de manera presencial, es recomana aportar juntament amb la documentació en paper, els impresos de visat i la documentació tècnica, en format digital –format PDF-. L’avantatge de fer-ho és que d’aquesta manera disposareu en qualsevol moment de la documentació visada al despatx AT del web del COAATT.

REVISIÓ DE DOCUMENTACIO PER PART DEL GABINET TÈCNIC

L’horari de revisió de la documentació tècnica és de dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 h. Fora de l’horari, la revisió dependrà de la disponibilitat del personal del col·legi.    

La comprovació de la documentació abastarà els aspectes indicats a la fulla de revisió que està disponible a l’apartat “impresos de visat” del web del COAATT.

La revisió inclourà també la verificació de les dades sobre les característiques de l’obra, el PEM i la superfície, indicades a la documentació tècnica.

FITXA D’ESTADÍSTICA MATERIALS DEL CONSEJO GENERAL DE LA ARQUITECTURA TÉCNICA

Recordeu que per a realitzar el visat de projectes, direccions i legalitzacions d’obra, de més de 50.000 euros de PEM, cal aportar la fitxa d’estadística de materials que sol·licita el Consejo General de la Arquitectura Técnica.

En el cas de no localitzar el password i el login generats en el registre, cal trucar al Consejo. Telèfon 91.5705588 i preguntar per la Sra. Lola. Cal especificar-li el correu electrònic per telèfon.

VISAT DEL CERTIFICAT FINAL D’OBRA D’ARQUITECTE I ARQUITECTE TÈCNIC

Per al visat dels certificats de final d’obra d’arquitecte i arquitecte tècnic, l’imprès ha d’estar visat digitalment pel col·legi d’arquitectes o signat per l’arquitecte director de l’obra.

És imprescindible també aportar el registre de resultats i la documentació del seguiment del control de qualitat.

ESTUDI BÀSIC DE SEGURETAT

Si es visa un projecte i direcció, o un projecte, de manera digital, recordeu que és imprescindible realitzar també la sol·licitud de l’estudi o estudi bàsic de seguretat per a comunicar-ho a l’asseguradora. Si no s’envia, l’estudi de seguretat que incorpora el projecte no està assegurat.

MEMÒRIA VALORADA

En visar una memòria valorada, recordeu que és imprescindible indicar a la nota d’encàrrec els metres quadrats i el pressupost de les obres.

COL·LABORACIONS TÈCNIQUES

En visar una col·laboració tècnica, recordeu que és imprescindible indicar a la nota d’encàrrec els metres quadrats i el pressupost de les obres.

TÈCNICS SENSE ASSEGURANÇA DE ZURICH O MUSSAT

Quan el tècnic disposi d’una asseguradora diferent de Zurich o Musaat, en fer la sol·licitud del visat, cal que especifiqui la companyia asseguradora de que es tracta.

MOLT IMPORTANT

Molts Ajuntaments demanen documentació tècnica o direccions d’obra sense visar amb una declaració responsable. En aquest cas cal recordar que tots el tècnics han de disposar d’una assegurança de responsabilitat civil per a tots els treballs que realitzin, i que per que els treballs estiguin assegurats s’han de comunicar a les companyies asseguradores amb el visat, redap o redoc, amb la comunicació de nota d’encàrrec degudament diligenciada.

 

Més informació:

Departament de Visats

Telèfon:  977.212.799 - ext. 4

visats@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.