Actualitat

Vés enrere

Nou cercador de cèdules

Imatge decorativa

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha intensificat en els darrers mesos el treball per tal que els tràmits i les gestions que ha de fer la ciutadania es puguin fer principalment de manera telemàtica.

És per això que us informem que s’ha habilitat a la pàgina web de l’Agència de l'Habitatge de Catalunya un cercador on es pot consultar la situació en que es troba la cèdula d’habitabilitat d’un habitatge en concret, els metres quadrats útils que té l’habitatge, així com accedir al tràmit per sol·licitar còpies de cèdules d’habitabilitat.

El cercador afavorirà la tasca que realitzen els professionals, atès que es podrà consultar en qualsevol moment si un habitatge té la cèdula vigent o caducada i els tràmits a seguir en conseqüència.

Aquesta eina permetrà fer aquesta consulta si es té el número de cèdula o la referència cadastral de l’habitatge. En cas de no disposar de cap d’aquestes dades, el mateix cercador redirigirà cap a la seu electrònica del cadastre on es podrà consultar la referència cadastral per adreça.

Així mateix, també us informem que hem agilitzat el tràmit de còpies de cèdules d’habitabilitat que ja es poden sol·licitar de manera telemàtica a través del portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya.

Esperem que aquesta nova eina pugui contribuir a facilitar a tots els operadors i intermediaris el compliment de la normativa respecte de la cèdula d’habitabilitat en l’arrendament d’habitatges.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.