Actualitat

Vés enrere

Serveis del COAATT durant la COVID-19

imatge decorativa

 

Com a mesura de responsabilitat i seguretat davant la situació actual, la Junta de Govern ha aprovat que el COAATT romandrà tancat físicament a partir del 16 març de 2020.

Tots els serveis es seguiran oferint a distància, i l’atenció es realitzarà preferentment per correu electrònic, en horari de 09:00 a 14:00 hores. Informarem de la nova data d’obertura, que desitgem sigui el més aviat possible.

 

SERVEIS COAATT DURANT L'ALERTA PER COVID-19

  • La gestió de visats serà únicament de forma telemàtica, a través de: coaatt.ondevio.com Per dubtes, podeu dirigir-vos a:  gabtec@apatgn.org
  • L' atenció al col·legiat i al ciutadà és realitzarà, preferentment, via correu electrònic.

 

Adreces de correu electrònic i telèfons de contacte:

 

- Secretaria: info@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 1)

- Visats: gabtec@apatgn.org / visats@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 3)

- Gabinet Tècnic / Emergències: 977.212.799 (ext. 8)

- Obres Amb Garantia i Borsa de Treball: assesoriatreball@apatgn.org

- Formació: formacio@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 6)

- Suport Informàtic: informatica@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 2)

- Comptabilitat: comptabilitat@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 7)

-  Comunicació i Publicacions: publicacions@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 5)

- Assessoria Jurídica: secretaria@apatgn.org

- Gerència: gerencia@apatgn.org
 


Així mateix, d’acord amb les directrius establertes, es comunica que:

  •  S’ha acordat suspendre la convocatòria de l’Assemblea General programada pel dia 26 de març de 2020, així com comissions i altres actes programats. Tan aviat es deixin sense efectes les mesures actualment adoptades es tornarà a convocar tot seguit.
  • Formació: queden suspeses les classes presencials, mantenint la formació només per via telemàtica:

. Curs BIM ajornat.
. Curs Incendis per videconferència.
. Curs PAU on-line.
. Curs Oposicions ajornat.

 

 

** Informació de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya 

- El servei territorial de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya està tancat i la comunicació s'establirà via correu electrònic. El COAATT continúa aportant les dades de les Cèdules visades telemàticament, malgrat a la tramitació dels expedients s'han suspès els terminis administratius i de prescripció i caducitat [Més informació]

- Resolució tramitació de Cèdules d'Habitabilitat de primera ocupació: Consulteu la comunicació rebuda de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya amb la Resolució sobre la tramitació de Cèdules d’Habitabilitat de primera ocupació amb caràcter extraordinari durant els efectes de l’estat alarma i confinament pel Covid-19.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.