Actualitat

Vés enrere

Nou curs COAATT de Plans d´Autoprotecció

imatge decorativa

El proper mes de setembre comença la 7a edició del Curs "on line" de formació per a Tècnics competents en Elaboració de Plans d´Autoprotecció - Nivell Superior.

Aquesta és la 12a edició del curs que es realitza al COAATT entre cursos presencials i on line.

Des de 2012, ja s’han  format 223 tècnics al COAATT per acreditar-se i poder redactar plans d’autoprotecció per a les activitats que contempla el Decret 30/2015.

Els cursos es porten a terme de forma periòdica, alternant els dos nivells d’acreditació que capaciten per redactar PAU's de nivell local, i de nivell autonòmic.

El format de curs semi-presencial ha sigut l’èxit d’aquesta formació, ja que els alumnes només han de desplaçar-se per a la sessió inicial i per a realitzar l’exàmen.

De cara a les properes edicions s’estan preparant nous continguts que donaran qualitat als temes que es cursen de forma virtual.

Si voleu més informació respecte a aquesta formació us podeu adreçar a: formacio@apatgn.org

Les inscripcions al curs es realitzaran totes a través de la nostra web.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.