Actualitat

Vés enrere

Nou enregistrador de CO2

imatge decorativa

El COAATT posa a disposició del col·legiats una nova eina. Es tracta d’un enregistrador de CO2, que ens permetrà conèixer la concentració de diòxid de carboni en un espai tancat, durant un període de temps determinat.

Quasi bé superada la pandèmia, ens han sorgit molts dubtes sobre la qualitat de l’aire que respirem i compartim, sobretot en espais delimitats ocupats per un bon nombre de gent durant un període prolongat, com poden ser aules, establiments comercials, sales de cinema, etc. 

La “qualitat de l’aire” s’ha convertit en un valor que tothom demana, però no se sap massa bé com gestionar-lo per garantir un bon ambient. 

L' obvietat és que el primer que hem de fer és tenir les dades per poder valorar les necessitats d’intervenció a cada espai. Per això, el registre continüu d’aquestes dades esdevé un fet imprescindible, com també conèixer com ho podem gestionar.

El proper 14 d’octubre farem la jornada QUALITAT DE L´AIRE INTERIOR. EL REPTE DE LA CONSTRUCCIÓ I REHABILITACIÓ EFICIENT I SALUDABLE, on ens explicaran la normativa i els aspectes a tenir en compte per poder fer una bona intervenció, i a interpretar els valores que podem extreure del registrador que posarem a la vostra disposició.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.