Actualitat

Vés enrere

Nou Moddle del COAATT

imatge decorativa

Des de fa uns mesos estem treballant en aquesta millora, per fer-vos més fàcil la navegació pel Moodle, eina de gestió de cursos, amb la que des de fa temps, portem a terme part de la nostra formació.

Això vindrà acompanyat, properament, amb una sèrie de cursos de realització online, que serà formació compartida amb els mateixos col·legis que realitzem les videoconferències, i a través de la qual podreu accedir a un ventall de cursos de diverses temàtiques que no dependran d’horaris ni presencialitat.

 

Els usuaris de l’aula virtual, un cop fet el canvi, tindran accés a la nova plataforma a través del link:  https://formacionarquitecturatecnica.org/login/index.php  que, com fins ara,  trobareu a la part superior de la nostra web.

 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.