Actualitat

Vés enrere

Nou registre d´entrada i sortida del COAATT

Imatge decorativa

Aquest octubre es va posar en marxa el nou sistema de registre d’entrada i sortida del COAATT.

Aquest nou registre és totalment online, amb sistemes d’encriptació i verificació de documents. Això permet al COAATT tenir un sistema de registre molt més àgil augmentant l’eficiència en la gestió. Cal destacar: 

 

Registra d'Entrada

Quan es faci una entrada l’usuari/entitat rebrà un email amb el justificant en format PDF amb les dades de l’entrada, signat digitalment pel COAATT. Aquest justificant incorporarà un codi QR per poder fer la verificació del document digital.

 

Registre de Sortida

Quan es faci una sortida, l’usuari/entitat a qui vagi adreçat la sortida, rebrà un email amb el justificant en format PDF de la sortida i de la resta de documentació, signada digitalment pel COAATT, Secretari, President, etc.. i incorporarà cada document un codi QR per poder fer la verificació del document digital.

 

Plataforma per a la verificació de documents

Tal com hem comentat anteriorment, el COAATT posa a disposició del món una plataforma per a poder verificar els justificants que s’emeten en el registre i també es podran verificar tots els documents que s’ha fet sortida del registre.

 

 

Un cop accedim, podem escanejar el codi QR del document o introduir el Codi de verificació Segur (CSV) que incorpora qualsevol document.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.