Actualitat

Vés enrere

NOU SERVEI TELEMÀTIC DE CONSULTA DE CÈDULES D'HABITABILITAT

 

La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels tècnics un servei telemàtic de consulta sobre l'estat de les cèdules d'habitabilitat de primera i segona ocupació.

Aquesta consulta ens permetrà conèixer si l’habitatge té o no cèdula d’habitabilitat, i utilitzar un o altre imprès de sol·licitud. I en el cas que tingui, el número de la mateixa. Recordeu que aquesta dada és un dels camp que el nou imprès de sol·licitud de cèdula d'habitabilitat de segona ocupació, demana.

 

Nota: solament es podrà cercar cèdules entre els anys 1988 i el 2009.

Aquesta consulta la podreu trobar a: Oficina Virtual

Us recordem que per canvis a la plataforma de tramitació telemàtica de la sol·licitud de cèdula d'habitabilitat de segona ocupació, temporalment aquest tràmit no es podrà fer per internet.

Cal esmentar, que el VISAT/REGISTRE amb el COAAT de Tarragona, SI que es podrà continuar realitzant telemàticament al COAATT, però s’haurà de sol·licitar aquesta cèdula presencialment al servei territorial o l'oficina local de l'àmbit de l'habitatge per al que es demana la cèdula. [Veure Llocs]


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.