Actualitat

Vés enrere

Nous contactes per a la gestió de proveïdors

imatge decorativa

Les contractacions i contactes amb les entitats/proveïdores  de serveis solen ser una de les gestions que fem sovint en la nostra tasca professional.

Per a poder fer aquestes gestions, el COAATT us facilita les persones/tècnics de contacte, de les entitats col·laboradores NEDGIA i ENDESA, a fi de facilitar-vos la feina i poder donar un millor servei.

Teniu disponible a l’apartat de serveis professionals, als  avantatges de la web, les persones de contacte amb ENDESA per consultes a la companyia, i tot seguit us facilitem les persones i dades de contacte de NEDGIA, antigament GAS NATURAL, que posen a disposició dels col·legiats del COAATT per a la gestió, dubtes o altres qüestions.

 

Contacte  NEDGIA per obres de nova edificació i reformes d’edificis o llars no habitades:

Persona de contacte

Telèfon oficina

Mòbil

Jordi Farran Villanueva

938.149.205

609.207.514

 

Contacte NEDGIA per reformes de llars habitades:

Persona de contacte

Telèfon oficina

Mòbil

Email

José Luis Pérez Alarcon

934.029.192

699.447.024

jlpereza@nedgia.es

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.