Actualitat

Vés enrere

Nous cursos Next Generation

imatge decorativa

Davant del període de vacances, donem per tancat el curs 2020-2021 i ens posem a vistes del proper curs.

Seguint els anuncis del Pla de Recuperació Europea Next Generation, ens creiem protagonistes i capaços de reprendre les regnes i dirigir-nos cap a una millora de les nostres capacitats  per poder portar a terme projectes i activitats que estiguin a l’alçada de les circumstàncies. Per això cal formar-nos i conèixer quins son els aspectes a tenir en compte per a realitzar les noves rehabilitacions que respectaran, segur, l’aspecte energètic, abocant-nos a un  estalvi del consum i a una reducció de les emissions. 

Hem preparat un programa formatiu que anirà enfocat a la rehabilitació energètica  eficient. Es tracta d’un conjunt de cursos que es portaran a terme al COAATT durant el darrer trimestre de 2021, de l’octubre al desembre:

Aquesta formació es realitzarà a les instal·lacions del COAATT i s’emetrà per videoconferència per qui no pugui o no es vulgui desplaçar.

També s’oferiran cursos de similars temàtica que es portaran a terme en altre centres. En breu s’aniran obrint les inscripcions als cursos.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.