Actualitat

Vés enrere

Nous programaris tècnics disponibles

imatge decorativa

Des de començaments de setembre teniu a la vostra disposició dues noves aplicacions tècniques, que amplien l’actual software tècnic disponible a l’ Espai del col·legiat. Es tracta del generador de plecs de condicions d’edificació, actualitzat i revisat, i del generador de plecs de condicions tècniques d’urbanització. Totes dues eines complementen a les eines ja disponibles, i a la documentació de suport que teniu disponible al web, dins l’apartat recursos documentals, amb l’objectiu d’ afavorir la qualitat de la documentació tècnica i dels projectes redactats.Generador de Plecs de Condicions Tècniques en Urbanització

Permet, de manera molt senzilla, particularitzar el document a les característiques de cada projecte. Un cop confeccionat el contingut es pot imprimir directament, o bé, transferir a un processador de textos, mitjançant exportació en format RTF. El Plec de Condicions Tècniques s'estructura en tres parts:

La Part I conté una relació dels capítols habituals en aquest tipus d'actuació amb la informació distribuïda en quatre apartats:

1. Descripció
2. Prescripcions sobre els productes
3. Prescripció pel que fa a l'execució per unitats d'obra
4. Prescripcions sobre verificacions en l'obra acabada

La Part II es destina a les condicions de recepció dels productes incloent una relació dels productes amb marcatge CE, amb la data a partir de la qual és obligatori el marcatge, les normes d'aplicació i el sistema d'avaluació i verificació de la constància de les prestacions.

La Part III recull la part del plec dedicada a la gestió dels residus de construcció o demolició, completant el contingut del Plec amb un annex amb la relació de normativa d'aplicació en els projectes i en l'execució de les obres d'urbanització.


Generador de Plecs de Condicions Tècniques en l'Edificació

Permet, de manera molt senzilla, particularitzar el document a les característiques de cada projecte. Un cop confeccionat el contingut es pot imprimir directament, o bé, transferir a un processador de textos mitjançant exportació en format RTF. Cadascun dels capítols que componen el plec es divideix en els quatre apartats següents:

1. Descripció
2. Prescripcions sobre els productes
3. Prescripció pel que fa a l'execució per unitats d'obra
4. Prescripcions sobre verificacions en l'edifici acabat


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.