Actualitat

Vés enrere

NOVA APLICACIÓ INFORMÀTICA PER VALIDAR INSTAL•LACIONS SOLARS TÈRMIQUES

NOVA APLICACIÓ INFORMÀTICA PER VALIDAR INSTAL·LACIONS SOLARS TÈRMIQUES

 

L’IDAE, Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia, i ASIT, l'Associació Solar de la Indústria Tèrmica, han elaborat el CHEQ4, un programa informàtic amb la finalitat de facilitar a tots els agents participants en el sector de l'energia solar tèrmica de baixa temperatura l'aplicació, compliment i avaluació de la secció HE4 inclosa en l'exigència bàsica HE Estalvi d'energia del Codi Tècnic de l'Edificació.

CHEQ4 permet definir una àmplia varietat d'instal·lacions solars introduint un mínim de paràmetres del projecte, associats a cada configuració del sistema, i d'aquesta manera, obtenir la cobertura solar que aquest sistema proporciona sobre la demanda d'energia per a ACS i piscina de l'edifici.

DESCARREGAR L’APLICACIÓ

 

Programa CHEQ4 (23,27 Mb)

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.