Actualitat

Vés enrere

Nova centraleta de telèfons a la seu del COAATT

imatge decorativa

Amb l’afany d’evolucionar i donar el millor servei, el COAATT millora tecnològicament el servei telefònic. Per això, el proper dimecres 17 de novembre de 2021, a partir de les 14 hores es posarà en funcionament una nova centraleta telefònica.

Amb aquest canvi, ampliem la mobilitat i les prestacions dels actuals telèfons dels treballadors. Això permetrà donar cobertura tant, en la seu col·legial, com poder adaptar la telefonia al teletreball.

Aquest canvi també permetrà eliminar tota la instal·lació de coure, que en un curt termini, ja ens obligaven els operadors de telefonia. Per tant, evolucionem a la telefonia IP.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.