Actualitat

Vés enrere

Nova eina de correu webmail: Roundcube

Imatge decorativa

Des de fa 15 anys fèiem servir com a eina de correu Horde. Aquesta eina ha anat evolucionant durant els anys, però ara, hem donat un plus més a l’eina web per gestionar el correu electrònic.

S'ha triat com alternativa Roundcube, que és una eina de correu webmail més moderna i amb moltes millores respecte a Horde.

L’accés és el mateix que abans però, a partir d'ara, a l'usuari sempre s'haurà de posar l'adreça completa de l'email. Podeu accedir des d'aquest enllaç:

 

 

 

 
Les principals millores de Roundcube respecte a Horde són:


- Interfície per telèfons mòbils molt més agradable.

- Es pot utilitzar el teclat per a algunes operacions. Per exemple: esborrar amb la tecla "delete" o "suprimir" quan estem a la llista de Missatges; o moure'ns per la llista amb les tecles amunt i avall.

- Es pot arrossegar missatges entre carpetes, inclús diversos alhora.

- Es poden seleccionar missatges fent clic sobre ells, fer seleccions múltiples amb la tecla "Majúscules" o amb "Control".

- L' agenda d'adreces inclou un cercador, també disponible per escriure un missatge.

- Es pot arrossegar contactes per afegir-los a un grup.

- Cercador de missatges molt millorat.

- Millor gestió de missatgeria amb codificacions d'idiomes o caràcters diferents i amb HTML o text enriquit.

- La gestió de fitxers adjunts a un missatge simplement arrossegant-los des del nostre ordinador a la secció d'adjunts, de la finestra de composició de missatgeria.

 

 

TUTORIAL ONLINE


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.