Actualitat

Vés enrere

Nova formació "EXPERT EN BIM"

imatge decorativa

Una de les funcions del COAATT, segons es determina en els seus Estatuts és promoure i facilitar la formació continuada dels col·legiats i col·legiades, que permeti garantir la seva competència professional.

Això comporta fer una oferta formativa d’acord amb les demandes de la societat, a fi i efecte de poder comptar amb professionals competents en l’ambit tànt tècnic com tecnològic.

Ja fa uns anys que des del COAATT s’ofereixen cursos de Bim i de Revit, per inicar-se amb aquesta tecnologia que sembla ser que cada cop agafa més impuls i que tant en l’àmbit públic com privat, es requereix sobretot en projectes de més dimensió.

Aquest nou curs 2019-2020 al COAATT s’impartirà un curs d' EXPERT EN BIM, que ens donarà l' oportunitat de formar-nos des de l’inici. A mans d’especialistes de PIXEL 51, podreu cursar a partir del mes d’octubre, tots els dimarts per la tarda, una formació específica en BIM.

El curs es divideix en cinc mòduls, que finalitzaran el proper mes d’abril 2020:

Revit Bàsic
Revit Avançat
Revit Instal·lacions
Navisworks
Dyanamo

Tota la informació del curs i els continguts de cada mòdul els podreu veure a la web del COAATT, des d' on també us hi podreu inscriure.

A fi i efecte de facilitar el pagament als col·legiats que volen cursar el curs complert, el COAATT ofereix la possibilitat de pagar una matrícula i set mensualitats que es faran efectives durant els set mesos que dura el curs.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.