Actualitat

Vés enrere

Nova imatge de l´escut de l´Arquitectura Tècnica

imatge nou logotip

Innovació i progrés: és així la metamorfosi de l'escut de l'Arquitectura Tècnica.

Sense perdre gens ni mica del nostre llegat, la nova imatge corporativa representa el progrés.

El món de les idees, l'eternitat i la unitat significades pel cercle; la dimensió i allò material, representats pel quadrat; la raó, proporció i construcció, que es converteixen en geometria humana; l'abstracció de símbols identitaris de la Professió, materialitzats a l'escaire i el compàs, es fonen per convertir la persona, l'arquitecte tècnic, el ciutadà, en protagonista d'aquest nou logotip, que adquireix una nova dimensió, menys material i més humana.

L'esquadra manté el simbolisme de disciplina i rectitud, i el compàs continua representant la igualtat entre les persones, ja que els infinits punts que componen el traçat del cercle són a la mateixa distància del seu centre, i tots dos elements constitueixen una al·legoria de l'arquitectura projectual i la tècnica executiva.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.