Actualitat

Vés enrere

Nova Junta de Govern del Consell Català

imatge Nova Junta de Govern del Consell Català

Dimarts, dia 11 de juliol de 2023, es va configurar la nova Junta de Govern del Consell de Col·legis de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya, formada pels cinc presidents dels Col·legis de Girona, Barcelona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre.

La composició de la nova Junta de Govern del Consell, constituïda segons allò previst en l’article 10 dels Estatuts vigents d’aquesta Corporació (declarats adequats a la legalitat i publicats per RESOLUCIÓ JUS/3041/2009, de 28 d’octubre; DOGC núm. 5498 de 4/11/2009), per acord unànime dels seus membres pres en reunió de data 11 de juliol de 2023, és la següent:

President: Francesc Xavier Llorens Gual (Tarragona)
Secretari: Antoni Bramon Serra (Girona)
Tresorer: Manuel Salguero Bel (Terres de l'Ebre)
Vicepresidents: Celestí Ventura i Cisternas (Barcelona) i Josep Torres i Massot (Lleida)


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.