Actualitat

Vés enrere

Nova plataforma de formació E-Learning

Imatge decorativa

Uns quants col·legis d'Arquitectes Tècnics de diferents províncies hem estat treballant per impulsar conjuntament un projecte formatiu que creiem que serà de gran interès i utilitat pel col·lectiu.

Es tracta d'una plataforma compartida de cursos "on line" que permetrà als usuaris, bàsicament arquitectes tècnics, fer formació específica del sector, però aquesta vegada, no caldran horaris, ni presencialitat.

Els continguts dels cursos es portaran a terme des de la plataforma moodle durant un ampli període de temps, un cop t'hagis inscrit en el teu col·legi.

Cada curs compta amb diverses lliçons amb els seus continguts en vídeo, documentació i qüestionaris que avaluaran si s'ha assolit els continguts. Durant tot el període del curs aniràs acompanyat del tutor, que a través de la mateixa plataforma o del correu electrònic et podrà resoldre dubtes i assessorar sobre aquelles qüestions que consideris.

Així doncs, un cop finalitzat el curs, caldrà realitzar una enquesta de satisfacció que en funció dels resultats obtinguts per varis alumnes, farà que el curs es mantingui a la plataforma.

 

 

ACCESSIBILITAT

 VALORACIONS IMMOBILIÀRIES

HABILITATS: LIDERATGE I GESTIÓ

PÈRITS JUDICIALS

PRESSUPOSTOS I CERTIFICACIONS AMB PRESTO

PRESTO AVANÇAT: CONTROL DE L'OBRA

COORDINACIÓ DE SEGURETAT EN FASE D'EXECUCIÓ

CÀLCUL D'ESTRUCTURES PER A PROJECTES DE REHABILITACIÓ

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.