Actualitat

Vés enrere

Noves ajudes per a persones autònomes (alta al RETA) i mutualistes alternatius al RETA afectades per la Covid-19

Imatge decorativa

Divendres, dia 19 de febrer de 2021, s’obre un nou registre de persones treballadores autònomes afectades per la Covid-19, per facilitar l’accés als ajuts extraordinaris per al manteniment de les activitats econòmiques per a persones autònomes individuals o persones treballadores que formin part d’una microempresa.

S’ha de tenir en compte que:

Inscripció prèvia per poder optar a una nova convocatòria d’ajuts, sempre que es compleixin els requisits establerts en la corresponent convocatòria. 

► Va dirigit a persones treballadores autònomes donades d'alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) com a persona física a títol individual, mutualistes (donats d’alta a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, HNA-PREMAAT pels arquitectes tècnics), societaris, socis cooperativistes, tots fins a un màxim de 6 persones (titulars inclosos).

 

 

Més informació dels criteris establerts i accés al tràmit a la pàgina web del Departament de Treball, Afers Socials i Família:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.